Vacature: GIS Specialist (Beheer) bij PWN

Een leuke GIS vacature bij een mooie organisatie met onderwerp water.

De originele vacature en solliciteren kan via https://werkenbij.pwn.nl/vacatures/80


PWN is op zoek naar een GIS Specialist (beheer) die snel kan schakelen, zelfstandig kan werken en oog heeft voor innovatie. Herken jij jezelf in termen als maatschappelijke betrokkenheid, professionaliteit, zelfstandigheid en klantgerichtheid? Reageer dan direct! Wij kunnen jou een uitdagende functie bieden in een klein maar prettig team met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 • Locatie: Velserbroek
 • Werkgebied: ICT
 • Positie: Informatie & Data DW
 • Contract duur: Onbepaalde tijd
 • Aantal uren: 32

Wat ga je doen?

Jouw verantwoordelijkheden zijn divers. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het GIS platform en draag je jouw kennis aan bij de troubleshooting in het geval van problemen. Tevens hou je je bezig met de bewaking en verbetering ten aanzien van de GIS applicaties.

Wij zoeken iemand met een sterk technische inslag, kennis van en ervaring met ESRI of SmallWorld is een pré, maar ontwikkeling in deze richting wordt wel gewenst. Bij voorkeur heb je ook kennis van de GIS processen en protocollen, maar in ieder geval ben je gemotiveerd om je daar in te verdiepen en te specialiseren.
Omdat je in deze functie ook veel contacten met andere Scrum teams en eindgebruikers gaat hebben zijn goede communicatieve vaardigheden van belang. We verwachten een proactieve houding waarbij je verantwoordelijkheid durft te nemen om gesprekken te initiëren om samen tot de juiste oplossingen te komen.

Het team verantwoordelijk voor de GIS applicaties is klein, maar prettig en professioneel en bestaat uit drie ontwikkelaars, 2 senior beheerders, een Scrum Master en een Product Owner.

Hoe ga jij het verschil maken?

Werken vanuit kaders/richtlijnen en kritisch tegenspel bieden aan gebruikers en leveranciers staat jou op het lijf geschreven. Je krijgt energie van het helpen van en meedenken met je collega’s.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur richting GEO Informatica;
 • Je hebt al werkervaring opgedaan als beheerder van applicaties en bent zeer oplossingsgericht ingesteld voor de eindgebruikers;
 • Je hebt ervaring met agile werken (SCRUM, Kanban) werken;
 • Bij voorkeur heb je kennis en ervaring op het gebied van GIS (Geografisch Informatie Systeem) processen en protocollen, of in ieder geval de motivatie en interesse om je hierin te verdiepen;
 • HBO Werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief sterk, je weet anderen te overtuigen en bezit organisatiesensitiviteit;
 • Daarnaast ben je analytisch, gestructureerd en ben je in staat prioriteiten te stellen;
 • Je bent proactief, komt met nieuwe ideeën en voert deze ook uit;
 • Je bent een echte teamplayer; je kan goed samenwerken en weet dat je samen meer bereikt.

Wat hebben wij jou te bieden?

PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talenten alle ruimte om ook volledig tot zijn recht te komen. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een employability (ontwikkelings-) budget van €1.000 in 3 jaar. Tevens vinden wij een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Zo ben je binnen PWN heel zelfstandig en bieden we je flexibele werkplekken en -tijden.

Je hebt recht op een Flexibele arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) van 22,11% per maand. Dit budget omvat onder andere je vakantiegeld, extra vakantiedagen en de eindejaarsuitkering. Het is dan ook mogelijk om met dit budget extra vakantiedagen te kopen, maandelijks te laten uitkeren of deels op te sparen en in één keer te laten uitbetalen. Jij kiest zelf wat je belangrijk vindt!

Deze vaste functie is voor 32 tot 40 uur per week en ingedeeld in schaal 10 van de cao Waterbedrijven. Het maximale bruto jaarinkomen op basis van een 40-urige werkweek bedraagt maximaal € 66.687,- incl. FAB.

Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op onze site: www.werkenbij.pwn.nl

Werken bij PWN

Zonder water en natuur is er geen leven. PWN is drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in één. Elk jaar leveren we zo’n 106 miljard liter drinkwater aan onze anderhalf miljoen klanten. En bieden onze natuurgebieden recreatie aan zo’n 6 miljoen bezoekers. Al 100 jaar leveren we vol trots duurzaam en uitstekend drinkwater en zorg voor de natuur.

We halen alles uit het water. En dat kun jij ook. Want PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Of je nu achter een computer zit, met laarzen in de klei staat, op strategisch of technologisch niveau werkt, vanuit huis, vanuit een zuiveringsinstallatie; als je bij PWN werkt ben je altijd in ontwikkeling. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Want wij willen net zo goed leren van jouw inzichten en ideeën.

Onze uitdagingen zijn groot, onze ambities zijn nog groter. Om die waar te maken hebben we hulp nodig. We zoeken bijzondere mensen, van alle leeftijden en achtergronden. Wat telt is talent en karakter. Durvers, doeners en denkers. Doeners die dromen, dromers die doen. Mensen die, net als wij, alles willen halen uit wat water en natuur te bieden hebben. Van werkplezier tot professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Mensen die verschil maken, ideeën hebben die de toekomst bepalen. Zodat we ook de komende 100 jaar duurzaam en uitstekend drinkwater leveren en de natuur in topvorm houden. Doe je met ons mee?

Wil je samen met ons alles uit water halen?

Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Een klik op de button “solliciteer” en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Erik Glastra, Teammanager Informatie & Data DW, telefoonnummer 06-13213019

Een (screenings) onderzoek en het aanvragen van een VOG verklaring maken verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van het bij de functie behorend risiconiveau. Door te reageren op deze vacature stem je in met het screeningsonderzoek.