Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Geodag – jubileum editie

april 7, 2022 @ 10:00 am 4:00 pm

In 2022 bestaat Geonovum 15 jaar! En dat vieren we – als Corona het toelaat – op 7 april met een uitgebreid live programma met diverse internationale uitstapjes. 

Er is weer heel veel om op bij te praten namelijk. Om te beginnen met de aarde zelf. Onze planeet staat dit jaar centraal in de opening. Met een nationale en internationale gasten aan tafel, kijken we naar de wereld vanuit het oogpunt van geo-politiek en vanuit de geo-wetenschap.

En we zetten de internationale lijn nog even voort. De Europese Commissie heeft een visie en beleid ontwikkeld op de digitalisering van Europa. In een uitgebreide sessie praten we je graag bij op de inhoud hiervan en maken we samen met jullie de vertaalslag wat dit ook voor ons land betekent.

Een open geodag zonder update op de standaarden, is natuurlijk ondenkbaar. In een journaal nemen we je in vogelvlucht langs belangrijke ontwikkelingen. In deelsessies is er ruime gelegenheid om dieper op de verschillende onderwerpen in te gaan: van de introductie van nieuwe informatiemodellen tot sessies over concepten als de Metaverse.

En dan kunnen de ontwikkelingen rondom digital twins natuurlijk niet achterblijven. Op 7 april komen zowel de potentie, de praktijk als ontwikkelingen rond digital twins, rekenmodellen en kunstmatige intelligentie aan bod.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!  Als je je hebt aangemeld, houden we je op de hoogte van het programma en kan je als eerste een keuze maken.

Geonovum

033-460 41 00

Bekijk de site van Organisator

Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 10
Amersfoort, 3818 LH Nieuw-Caledonië
+ Google Maps